Goldman Sachs, amendă de 34 de milioane de lire pentru raportări eronate

Postat la 28 martie 2019 41 afişări

Banca americană de investiţii Goldman Sachs a fost amendată cu 34,3 milioane de lire sterline pentru eşecuri în privinţa modului în a schimbat informaţii cu Autoritatea de Conduită Financiară (FCA).

Goldman Sachs, amendă de 34 de milioane de lire pentru raportări eronate

FCA a declarat că banca nu a furnizat „raportări exacte şi la timp” referitoare la aproximativ 220 de milioane de tranzacţii, în perioada 2007 - 2017. De asemenea, banca a raportat, în mod eronat, 6,6 milioane de tranzacţii care nu erau, de fapt, raportabile.

În urma crizei financiare din 2008, stricteţea regulilor privind raportarea tranzacţiilor s-a intensificat, pentru a opri abuzurile în piaţă. Goldman a afirmat că şi-a îmbunătăţit procedurile, între timp.

FCA a declarat că banca - care a fost recent prinsă în scandalul de corupţie malaysian 1MDB - nu s-a preocupat de „controlul, în mod responsabil, al afacerilor”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amenda,
goldman sachs,
banca,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.