Eugen Teodorovici nu lămureşte problema taxelor, dar îl sfătuieşte pe Florin Cîţu să îşi ia medicamentele

Postat la 28 martie 2019 32 afişări

Ministerul Finanţelor nu a răspuns joi la acuzaţiile senatorului liberal Florin Cîţu privind plata taxelor, recomandând jurnaliştilor să preia astfel de chestiuni de la persoane care urmează prescripţiile medicale şi îşi iau medicamentele la timp.

Eugen Teodorovici nu lămureşte problema taxelor, dar îl sfătuieşte pe Florin Cîţu să îşi ia medicamentele

Într-o postare pe Facebook senatorul Florin Cîţu îl acuză pe Eugen Teodorovici că nu plăteşte taxe şi impozite în România, având în vedere calitatea sa de guvernator al Băncii Internaţionale de Investiţii. 

 

Senatorul spune că în baza unui acord semnat în 2015, reprezentanţii membrilor băncii în consiliul guvernatorilor, precum şi supleanţii lor, beneficiază de o serie de privilegii pe timpul îndeplinirii de către aceştia a obligaţiilor de serviciu, printre care imunitate împotriva urmăririi judiciare şi administrative privind acţiunile întreprinse de către aceştia în îndeplinirea obligaţiilor de serviciu, scutiri vamale privind bagajul personal identice cu cele care se acordă funcţionarilor diplomatici cu rang corespunzător din statul respectiv, scutirea de la plată taxelor şi impozitelor directe privind orice sume băneşti care se plătesc reprezentanţilor sau supleanţilor acestora de către statul membru care i-a desemnat, precum şi scutirea de orice obligaţii de stat.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
taxe,
medicamente,
problema

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.