(P) Împreună de 25 de ani

Postat la 28 martie 2019 52 afişări

În 1994, Alpha Bank era prima bancă străină care intra pe piaţa din România.

(P) Împreună de 25 de ani

Dezvoltarea băncii a fost una treptată, prin investirea sistematică a resurselor şi creştere organică, în cei 25 de ani de activitate Alpha Bank fiind o prezenţă constantă în topul băncilor din România.

Cu o structură robustă, cântărind atent fiecare iniţiativă, dar cu o constantă dorinţă de inovare, banca şi-a pus an de an amprenta asupra evoluţiei sistemului bancar românesc prin iniţiative îndrăzneţe care ulterior au devenit fireşti. Dacă în 2001 Alpha Bank era prima instituţie bancară ce lansa în România creditul pentru achiziţia de locuinţe, astăzi soldul creditelor de investiţii imobiliare aflate în portofoliul băncii depăşeste 1 miliard de euro. Dacă în 2005 Alpha Bank era printre primele bănci cu prezenţă în mediul virtual, astăzi digitalizarea este o prioritate pentru întreaga societate. Acum 25 de ani, multi dintre clienţii noştri antreprenori erau la început de drum, azi mulţi dintre ei sunt nume sonore, iar companiile lor lideri în cele mai importante sectoare ale economiei.

De 25 de ani, Alpha Bank Romania se alătură celor mai îndrăzneţe proiecte şi iniţiative sociale, contribuind la creşterea calităţii vieţii. Suntem alături încă de la inceput de temerarii care au transformat Delta Văcăreşti în parc natural, iar iubitorii naturii pot descoperi tainele deltei urbane din cel mai inalt Observator Natural. Grădina Botanică din Bucureşti şi-a redeschis după 35 de ani serele vechi cu sprijinul băncii, sute de mii de copii învaţă primele noţiuni de educaţie financiară ca urmare a implicării băncii în proiectele de educaţie financiară.

La aniversarea celor 25 de ani, dorim să mulţumim clienţilor şi partenerilor cu ajutorul cărora povestea noastră a devenit posibilă. Cu profesionalism, focus pe inovaţie şi permanentă dorinţă de evoluţie, privim cu încredere spre viitor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.