Gigi Becali s-ar putea muta la Penitenciarul Poarta Albă. Comisia de la Jilava a avizat favorabil transferul acestuia

Postat la 02 septembrie 2013 33 afişări

Comisia de la Penitenciarul Bucureşti Jilava a avizat favorabil transferul din unitate solicitat de Gigi Becali, decizia urmând să fie luată de Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP), a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al penitenciarului Cristian Micu.

Gigi Becali s-ar putea muta la Penitenciarul Poarta Albă. Comisia de la Jilava a avizat favorabil transferul acestuia

 Reprezentantul Penitenciarului Jilava a subliniat că decizia comisiei reprezintă un aviz, ANP urmând să hotărască dacă, unde şi când se va face acest transfer.

El a mai arătat că ANP se pronunţă săptămânal asupra a sute de transferuri ale deţinuţilor, pentru prezentarea la instanţă, către spitale sau alte unităţi, ţinând cont de regimul de detenţie, apropierea penitenciarului de casă şi alţi factori, în funcţie de caz.

Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii ANP au spus că nu deţin informaţii privind un posibil transfer al lui Gigi Becali.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gigi-becali-s-ar-putea-muta-la-penitenciarul-poarta-alba-comisia-de-la-jilava-a-avizat-favorabil-transferul-acestuia-11286189
11286189
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.