Gigi Becali cere Penitenciarului Jilava învoire pentru a participa la înmormântarea mătuşii sale

Postat la 12 iulie 2013 52 afişări

Avocatul Pavel Abraham, a declarat, pentru MEDIAFAX, că merge vineri la Penitenciarul Jilava să depună la comandantul unităţii cerere din partea lui Gigi Becali de învoire pentru a participa la înmormântarea mătuşii sale, Everdichia Becali.

Gigi Becali cere Penitenciarului Jilava învoire pentru a participa la înmormântarea mătuşii sale

 Pavel Abraham a spus că în cererea pe care o va depune la comandantul Penitenciarului Jilava solicită învoire pentru o zi sau două, în funcţie de cum se aprobă, pentru ca Gigi Becali să poată participa la funeraliile mătuşii sale. Avocatul a precizat că cererea va fi însoţită de certifictul de deces al femeii, dar şi de documente care atestă gradul de rudenie dintre Gigi Becali şi Everdichia Becali.

În opinia avocatului, în astfel de situaţii, şi mai ales în raport de persoana condamnatului, penitenciarul nu ar avea de ce să nu aprobe permisia într-o astfel de situaţie.

Potrivit Legii 275/2006 privind executarea pedepselor, persoanelor condamnate, indiferent de regimul de executare, li se poate acorda permisiunea de ieşire din penitenciar pentru participarea "la înhumarea soţului/soţiei, unui copil, părinte, frate/soră sau bunic".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gigi-becali-cere-penitenciarului-jilava-invoire-pentru-a-participa-la-inmormantarea-matusii-sale-11118853
11118853
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.