Gheţea şi Chiţoiu, invitaţi în 9 decembrie la comisia privind activitatea CEC Bank

Postat la 19 noiembrie 2013 41 afişări

Vicepremierul Daniel Chiţoiu şi preşedintele CEC Bank, Radu Gheţea, urmează să fie invitaţi pentru audieri în 9 decembrie la comisia senatorială privind activitatea CEC Bank.

Gheţea şi Chiţoiu, invitaţi în 9 decembrie la comisia privind activitatea CEC Bank

 Anunţul privind invitarea la audieri în 9 decembrie a ministrului Finanţelor, Daniel Chiţoiu, şi a preşedintelui CEC Bank, Radu Gheţea, a fost făcut de preşedintele Comisiei de buget-finanţe, Cosmin Nicula.

Senatorul PNL Iulian Dumitrescu propusese ca la comisie să fie invitat şi Nicolae Cinteză, şeful Direcţiei de supraveghere şi control al BNR.

Membrii comisiei au stabilit ca în data de 10 decembrie să fie audiaţi prim-vicepreşedintele CEC, Andrei Stamatian, precum şi membri ai Consiliului de Administraţie al CEC Bank.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ghetea-si-chitoiu-invitati-in-9-decembrie-la-comisia-privind-activitatea-cec-bank-11707052
11707052
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.