Germania a adăugat România şi alte trei ţări pe lista zonelor de risc COVID-19

Autor: Departamentul Externe Postat la 08 octombrie 2020 189 afişări

Germania a actualizat lista zonelor de risc COVID-19. România, Georgia, Iordania şi Tunisia se află pe lista autorităţilor germane. Persoanele care intră în ţară venind din statele respective vor sta 14 zile în carantină.

Germania a adăugat România şi alte trei ţări pe lista zonelor de risc COVID-19

Institutul Robert Koch pentru boli infecţioase a publicat miercuri cea mai recentă evaluare a zonelor cu risc ridicat în contextul pandemiei de coronavirus, arată Reuters.

România, Georgia, Iordania şi Tunisia se află pe lista autorităţilor germane, alături de regiuni ale altor state: Olanda, Bulgaria, Croaţia, Lituania, Slovacia, Slovenia şi Ungaria. Insula franceză Corsica a fost eliminată de pe lista „zonelor roşii”.

Institutul Robert Koch pentru boli infecţioase a publicat miercuri cea mai recentă evaluare a zonelor cu risc ridicat în contextul pandemiei de coronavirus, arată Reuters. România, Georgia, Iordania şi Tunisia se află pe lista autorităţilor germane, alături de regiuni ale altor state: Olanda, Bulgaria, Croaţia, Lituania, Slovacia, Slovenia şi Ungaria. Insula franceză Corsica a fost eliminată de pe lista „zonelor roşii”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
germania,
românia,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.