Geniul de 24 de ani care are o afacere de două miliarde de dolari: "Sunt foarte puţini oameni în lume care pot construi un astfel de business"

Postat la 21 iulie 2018 164 afişări

Geniul de 24 de ani care are o afacere de două miliarde de dolari: "Sunt foarte puţini oameni în lume care pot construi un astfel de business"

Evan Spiegel, fondatorul Snapchat, a devenit cel mai mediatizat executiv din IT, după ce a refuzat o oferta de 3 miliarde de dolari de la Facebook, conform Wall Street Journal, şi apoi una de 4 miliarde de dolari de la Google, conform unei surse neprecizate de The Verge.

"Sunt foarte puţini oameni în lume care pot construi o asemenea afacere", a declarat Evan Spiegel. "Nu cred că cedarea unui astfel de business pentru un câştig pe termen scurt este un lucru de dorit."

Conform specialiştilor, Evan Spiegel şi Bobby Murphy, cofondatorul Snapchat, ar fi câştigat câte 750 de milioane de dolari în urma tranzacţiei propuse de Zuckerberg.

Spiegel, 24 de ani, a început să lucreze în domeniul programării de software încă din liceu, când dezvolta simulatoare şi jocuri video, ulterior începând să construiască site-uri mai complexe. A fost acceptat la prestigioasa universitate Stanford, de unde s-a retras în anul 2012.

După ce a renunţat la şcoală, Spiegel s-a mutat cu tatăl sau şi a atras o finanţare de 70 de milioane de dolari pentru compania sa, pe care i-a folosit pentru a dezvolta aplicaţia Snapchat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
evan spiegel,
snapchat,
afaceri
/actualitate/geniul-de-24-de-ani-care-are-o-afacere-de-doua-miliarde-de-dolari-sunt-foarte-putini-oameni-in-lume-care-pot-construi-un-astfel-de-business-17358977
17358977
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.