Garsonieră cu cada în… bucătărie, de închiriat în Cluj-Napoca. Ireal cât cere proprietarul pe chirie

Postat la 09 februarie 2023 287 afişări

Garsonieră cu cada în… bucătărie, de închiriat în Cluj-Napoca. Ireal cât cere proprietarul pe chirie

Din Cluj-Napoca, oraşul în care se vinde o garsonieră de 11 mp cu peste 30.000 de euro, vine un alt anunţ care şochează piaţa imobiliară.

De data aceasta, este vorba despre închirierea unei camere.

Garsonieră cu baia în bucătărie, la 2500 lei pe lună

Dar nu e orice fel de garsonieră, ci una (poate) unică în peisaj, asta fiindcă oferă serviciul „2 în 1 – baia în bucătărie”. Da, aţi citit bine, în Cluj-Napoca se închiriază o cameră care are cada în bucătărie, lângă chiuveta cu vase şi aragazul pe care stau oalele cu mâncare.

Poţi să faci „baie cu spumă în timp ce găteşti”, glumesc colegii de la stiridecluj.ro. Însă, cât se poate de serios, când vine vorba de bani, este proprietarul acestei garsoniere, căci respectivul cere o chirie de 500 de euro (2500 de lei) pe lună!

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cluj napoca,
bucatarie,
chirie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.