GAFA URIAŞĂ făcută de Guvern face România de RÂS în toată lumea

Postat la 31 august 2017 1049 afişări

Compania americană Lockheed Martin neagă, într-un comunicat remis MEDIAFAX şi semnat de Jonathan Hoyle, Vice President Europe Lockheed Martin, semnarea unui acord, miercuri, la Guvern, după ce anterior oficiali români au anunţat un astfel de document.

GAFA URIAŞĂ făcută de Guvern face România de RÂS în toată lumea

„Lockheed Martin este un partener cheie pentru Europa şi NATO în domeniul apărării, de zeci de ani şi are o experienţă îndelungată în furnizarea de soluţii inovatoare şi accesibile, cum ar fi avioanele F-16, transportatoarele aeriene C-130, elicopterul utilitar Black Hawk, supraveghere aeriană, artilerie şi sisteme de apărare antirachetă, inclusiv Aegis Ashore.

Abordarea noastră este să lucrăm într-un parteneriat adevărat cu clienţii noştri, în moduri reciproc avantajoase.

În cadrul întâlnirii de astăzi, Lockheed Martin, în calitate de partener strategic pentru programul naţional şi NATO de modernizare a apărării, a discutat cu guvernul român, despre cum va căuta în mod activ să promoveze industria şi mediul academic din România, prin implicarea în activităţi comune, care ar putea include localizarea şi susţinerea echipamentelor de apărare, parteneriate de cercetare universitare şi proiecte comunitare. Nu a existat intenţia semnării unui acord în cadrul discuţiilor avute astăzi”, arată comunicatul companiei americane.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
guvern,
romania,
gafa,
semnare,
acord,
companie,
comunicat,
americana

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.