Gabriela Firea depune amendament pentru majorarea alocaţiilor copiilor

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 23 februarie 2021 169 afişări

Gabriela Firea depune amendament pentru majorarea alocaţiilor copiilor

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea cere majorarea alocaţiilor copiilor de la 214 la 300 de lei şi cere părinţilor să-i „sensibilizeze” pe parlamentarii PNL, USR şi UDMR prin mesaje online.

„Dorim să prezentăm câteva detalii despre un amendament foarte important care se referă la toţi copiii României. Ţinem foarte mult la acest amendament. Cu siguranţă, nu vrem să renunţăm la el. (...) Drepturile copiilor să fie respectate nu foar prin declaraţii publice, ci şi prin fapte concrete. Noi am depus un proiect de lege care prevede dublarea alocaţiilor, dar, din păcate, legea nu este respectată. Concret, amendamentul nostru va face în aşa fel încât alocaţiile copiilor să crească în următorul mod: pentru copiii de la doi ani până la majorat de la 214 la 300 de lei, iar pentru bebeluşi până la doi ani, inclusiv copiii cu dizabilităţi, de la 427 la 600 de lei”, spune Gabriela Firea.

Ea îi invită pe părinţi să le scrie parlamentarilor PNL, USR - PLUS şi UDMR şi să le ceară majorarea alocaţiilor.

„Demarăm o campanie online prin care orice copil, părinţi şi bunici să îi sensibilizăm pe senatorii şi deputaţii PNL, USR şi UDMR, care s-au opus dublării alocaţiilor copiilor. Adresa unde se poate accesa siteul este www.psd.ro/alocaţii, unde există o hartă interactivă unde veţi găsi parlamentarii PNL, USR şi UDMR din judeţul respectiv, în ordine alfabetică. Sunt convins că parlamentarii vor fi sensibili şi vor vota amendamentul nostru”, conchide Firea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
firea,
alocaţii,
amendament

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.