Gabriel Oprea revine în politică: A fost reales în funcţia de preşedinţe al UNPR

Postat la 12 decembrie 2018 64 afişări

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a fost reales, în cadrul Conferinţei Naţionale Extraordinare a partidului de miercuri, în funcţia de preşedinte al UNPR, potrivit unui comunicat de presă al formaţiunii.

Gabriel Oprea revine în politică: A fost reales în funcţia de preşedinţe al UNPR

Cu acest prilej, Gabriel Oprea le-a mulţumit colegilor de partid şi a transmis, miercuri pe Facebook, mesajul "UNPR merge înainte!".

 

În cadrul evenimentul a fost aleasă şi conducerea UNPR, potrivit unul comunicat de presă al formaţiunii.

 

"Uniunea Naţională pentru Progresul României s-a reunit miercuri, 12 decembrie 2018, în Conferinţă Naţională Extraordinară. Pe ordinea de zi a Conferinţei s-au aflat Raportul de activitate al preşedintelui şi BPPN pentru perioada 04.04.2017-30.11.2018, statutul UNPR, alegerea preşedintelui partidului, precum şi a preşedintelui executiv, secretarului general, preşedintelui Consiliului Naţional şi vicepreşedinţilor. În cadrul Conferinţei Naţionale s-a dezbătut şi s-a aprobat strategia partidului pentru alegerile europarlamentare", precizează sursa citată.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
unpr,
presedinte,
gabriel oprea,
functie,
realegere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.