Locuitorii unui sat din judeţul Galaţi îşi acuză primarul de genocid, pentru că apa nu e potabilă | FOTO

Postat la 12 decembrie 2018 52 afişări

Locuitorii unui sat din judeţul Galaţi vor strânge semnături pentru a intenta o acţiune în instanţă împotriva primarului, pe care îl acuză de genocid, din cauza apei nepotabile pe care o primesc la robinete. Primarul spune că iniţiativa are substrat politic.

Locuitorii unui sat din judeţul Galaţi îşi acuză primarul de genocid, pentru că apa nu e potabilă | FOTO

Locuitorii din satul Odaia Manolache, situat la 10 kilometri de oraşul Galaţi, se plâng că nu au apă potabilă din anul 2015. Ei spun că apa de la robinet miroase foarte tare şi lasă urme albe, neputând fi folosită pentru duş şi la spălatul hainelor.

 

De aceea, localnicii folosesc apa din sistemul centralizat doar pentru a uda grădinile şi nici măcar animalele nu primesc apă de la robinet. În plus, anul acesta, apa şi-a schimbat culoarea şi s-a scumpit. De aceea, cetăţenii au decis să se organizeze şi să-l dea în judecată pe primar.

 

„Mulţumim domnule <primar> pentru apa curată şi numai bună de consumat pe care ne-o furnizaţi la doar 3.75 lei faţă de 2.4 lei când era mult mai curată şi mai "comestibilă"...+!!! Iar în cazul în care vă gândiţi că şi asta este tot o răutate a mea...să ştiţi că toată comuna suferă de aceeaşi problema...iar dacă nu o rezolvaţi în cel mai scurt timp, vom forma o asociaţie de consumatori şi vă vom da în judecată pentru <GENOCID ASUPRA POPULAŢIEI DIN COMUNA VÂNĂTORI> prin furnizarea conştientă de apă nepotabilă!!!! Voi începe chiar de mâine să strâng semnături de la toţi cei care trăiesc aceeaşi dramă ca noi toţi în fiecare zi”, a scris pe Facebook o localnică.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
primar,
apa,
galati,
genocid,
locuitori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.