Gabriel Garcia Marquez este internat într-un spital din Mexic

Postat la 04 aprilie 2014 59 afişări

Gabriel Garcia Marquez este internat într-un spital din Mexic

Gabriel Garcia Marquez, în vârstă de 87 de ani, se află internat în Mexic datorită unei infecţii şi a deshidratării. Doctorii au declarat că el răspunde bine la tratament şi, în câteva zile, vor decide dacă autorul va fi sau nu externat.

Garcia Marquez este unul dintre cei mai apreciaţi scriitori ai lumii, fiind cunoscut pentru lucrări precum "Un veac de singurătate", "Dragostea în vremea holerei"sau "Povestea târfelor mele triste". Scriitorul este cunoscut şi pentru faptul că este un susţinător al ideologiei comuniste.

În anul 2012 au circulat zvonuri că Marquez ar fi suferit de demenţă, însă această informaţie nu a fost niciodată confirmată.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gabriel-garcia-marquez-este-internat-intr-un-spital-din-mexic-12400850
12400850
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.