Furtuni tropicale în Mexic: Cel puţin 40 de morţi şi 230.000 de sinistraţi, din cauza intemperiilor

Postat la 17 septembrie 2013 39 afişări

Mexicul era afectat, luni, de puternice intemperii care au provocat cel puţin 40 de morţi, aproximativ 230.000 de sinistraţi şi zeci de mii de strămutaţi de sâmbătă sub efectul a două furtuni tropicale, Manuel, pe coasta pacifică, şi Ingrid, în estul ţării.

Furtuni tropicale în Mexic: Cel puţin 40 de morţi şi 230.000 de sinistraţi, din cauza intemperiilor

 De la începutul înregistrării condiţiilor meteorologice, ţara nu s-a confruntat niciodată cu un astfel de atac asupra celor două coaste în acelaşi timp.

Ploile şi rafalele puternice de vânt care au afectat în decursul weekend-ului peste 20 din cele 32 de state mexicane au provocat inundaţii, alunecări de teren şi creşteri puternice ale cursurilor de apă, care au distrus numeroase locuinţe şi căi de comunicaţii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mexic,
decese,
furtuni,
intemperii,
sinistrati,
cauza
/actualitate/furtuni-tropicale-in-mexic-cel-putin-40-de-morti-si-230-000-de-sinistrati-din-cauza-intemperiilor-11344273
11344273
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.