Furt de proporţii dintr-o firmă bucureşteană: 11,5 tone de carne

Postat la 08 decembrie 2013 51 afişări

Trei angajaţi ai unei societăţi comerciale sunt suspectaţi că au obţinut în mod ilegal peste 260.000 de lei prin vânzarea a aproape 11,5 tone de produse din carne pe care şi le-au însuşit din gestiunea societăţii la care lucrau.

Furt de proporţii dintr-o firmă bucureşteană: 11,5 tone de carne

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Fraudelor – I.G.P.R. au destructurat o grupare infracţională formată din trei angajaţi ai unei societăţi comerciale suspectaţi că ar fi valorificat în mod ilegal produse alimentare fără documente legale de provenienţă, sustrăgându-se astfel de la plata taxelor şi impozitelor aferente.

În dimineaţa zilei de 7 decembrie, suspecţii au fost surprinşi în flagrant în timp ce încercau să valorifice 253 de kilograme de produse din carne pe care şi le însuşiseră din depozitul societăţii la care lucrau.

Din investigaţii a rezultat că, în perioada iunie-decembrie 2013, suspecţii şi-ar fi însuşit 11.413,9 kilograme din produsele pe care le administrau. Bunurile au fost valorificate ulterior printr-un punct de lucru al societăţii situat în Bucureşti, obţinându-se venituri ilicite de 260.560 lei.

Faţă de cei trei suspecţi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore şi s-au făcut propuneri pentru emiterea mandatelor de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare în formă agravantă şi continuată.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a întregii activităţi infracţionale în cauză.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/furt-de-proportii-dintr-o-firma-bucuresteana-11-5-tone-de-carne-11748008
11748008
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.