Funeraliile lui Kim Jong-il: Sute de mii de nord-coreeni, pe străzile Phenianului

Postat la 28 decembrie 2011 14 afişări

Ceremonia de adio a liderului nord-coreean Kim Jong-il a început miercuri, la Phenian, a anunţat agenţia rusă de stat Itar-Tass, singura instituţie de presă rusă care are un biroul în Coreea de Nord. Prima fază a ceremoniei a început la Mausoleul Kumsusan din Phenian, unde corpul neînsufleţit al celui mai puternic om al regimului a fost plasat într-un sicriu de sticlă.

Ceremonia, al cărui program nu a fost făcut public, a început la ora locală 10.00 (3.00, ora României), anunţă agenţia rusă. Radioul şi televiziunea oficiale din Coreea de Nord au început difuzarea unui program despre funeraliile lui Kim Jong-il, a anunţat miercuri agenţia de presă sud-coreeană Yonhap. Doar agenţia de presă rusă Itar-Tass, prezentă în Coreea de Nord, a afirmat până în prezent că ceremonia a început.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
funeralii,
kim jong,
il,
coreea de nord,
phenian
/actualitate/funeraliile-lui-kim-jong-il-sute-de-mii-de-nord-coreeni-pe-strazile-phenianului-9106085
9106085
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.