Fraţii Bryan vor strânge fonduri pentru ajutorul acordat de Svitolina în Ucraina

Autor: Rafael Hekman Postat la 03 martie 2022 12 afişări

Bob şi Mike Bryan, cea mai de succes echipă masculină de dublu din istoria tenisului mondial, au declarat joi că vor strânge fonduri la turneul Indian Wells din această lună pentru a sprijini demersul Elinei Svitolina de a oferi ajutor umanitar refugiaţilor ucraineni.

Fraţii Bryan vor strânge fonduri pentru ajutorul acordat de Svitolina în Ucraina

Fost număr trei mondial, Svitolina încearcă să unească lumea tenisului în sprijinul ţării sale, după invazia Rusiei şi a declarat că va dona premiul său de la actualul turneu Monterrey Open, din Mexic, armatei ucrainene.

Gemenii Bryan au declarat că vor lansa o licitaţie „Rachete pentru refugiaţi", care va cuprinde rachete de tenis cu autografe donate de actuali şi foşti jucători de tenis, în timpul evenimentului ATP şi WTA de la Indian Wells, California.

„Suntem cu toţii îndureraţi să vedem tragedia care se desfăşoară în Ucraina", a declarat Bob Bryan într-un comunicat. „Copiii ar trebui să fie pe terenurile de joacă şi pe terenurile de tenis, nu în adăposturi antiaeriene şi în trenuri fugind din casele lor.

Lumea tenisului este o familie unită şi sunt convins că atunci când vom da startul licitaţiei, pe 8 martie, vom avea un nivel uimitor de susţinere din partea jucătorilor."

Cei doi Bryans au realizat împreună un record al erei profesioniste de 119 titluri, inclusiv 16 Grand Slam-uri, 39 de ATP Masters 1000 şi titlul ATP Finals de patru ori. Perechea californiană a fost cea mai bine clasată echipă de dublu din lume timp de 438 de săptămâni.

Tabloul principal al turneului de la Indian Wells începe cu meciurile feminine pe 9 martie şi cu cele masculine pe 10 martie, urmând să se încheie pe 20 martie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bryan,
svitolina,
ucraina

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.