Franţa, complet depăşită de Germania. E un semnal de alarmă, spune mijlocaşul ”cocoşilor” Tchouameni

Autor: Tiberiu Sabo Postat la 24 martie 2024 56 afişări

Franţa a fost complet depăşită de Germania pe teren propriu în înfrângerea cu 2-0 de sâmbătă şi ar trebui să trateze acest eşec ca pe un semnal de alarmă înaintea Campionatului European, a declarat mijlocaşul Aurelien Tchouameni.

Franţa, complet depăşită de Germania. E un semnal de alarmă, spune mijlocaşul ”cocoşilor” Tchouameni

"Nu am putut să ne punem în aplicare planul de joc. Am întâlnit o echipă mare. Trebuie să ne descurcăm mai bine, individual şi colectiv. Este un semnal de alarmă, dar nici nu este nevoie să exagerăm. Suntem conştienţi şi încrezători în calităţile noastre", a declarat după meci internaţionalul francez Aurelien Tchouameni, scrie Reuters.

La rândul său, atacantul Olivier Giroud a declarat că Franţa nu poate găsi scuze pentru înfrângere, spunând pentru L'Equipe: "Am început prost meciul (...) am fost lenţi în reacţie”.

Franţa va înfrunta marţi Chile, într-un nou meci amical, pe Stade Velodrome.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
înfrângere,
franţa,
amical

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.