Franks: România este o navă ieşită din furtună, reparată. Dacă va creşte salariul minim, se vor face mai puţine angajări

Postat la 30 ianuarie 2012 7 afişări

Şeful misiunii FMI în România, Jeffrey Franks, a declarat, luni, că România este din nou pe calea pozitivă, dar că urmează alte provocări, fiind ca o navă ieşită dintr-o furtună, reparată, dar în zare se vede altă furtună şi este nevoie de condiţiile necesare pentru a trece prin ea.

Potrivit lui Franks, "sunt nori deasupra Europei" iar România trebuie să navigheze prin aceste ape".

Şeful FMI în România a spus că sunt şi veşti bune şi veşti proaste privind viitorul.

"S-a reîntors creşterea economică, avem patru trimestre consecutive de creştere economică, se pare că şi ultimul trimestru din 2011 va reprezenta o creştere economică de 2,5%, mai mult decât estimasem şi ne aşteptăm ca şi în 2012 să fie o creştere pozitivă. O veste proastă este însă că această creştere este insuficientă pentru a îmbunătăţi standardul de viaţă al românilor. 1,5 sau 2,5% este mai bine decât nimic, dar nu este suficient. Este nevoie de o creştere suplimentară", a subliniat Franks.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
furtună,
navă,
Jeffrey Franks
/actualitate/franks-romania-este-o-nava-iesita-din-furtuna-reparata-daca-va-creste-salariul-minim-se-vor-face-mai-putine-angajari-9189154
9189154
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.