Franks: Perspectivele Romaniei sunt mai bune decat cele ale unor state din zona euro

Postat la 26 noiembrie 2010 11 afişări

Perspectivele Romaniei sunt mai bune decat cele ale unor state din zona euro care intampina dificultati, intrucat deficitul bugetar a scazut semnificativ si economia isi revine, astfel ca riscurile s-au redus, a declarat pentru MEDIAFAX sefului misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks.

"Incepem sa resimtim revenirea cresterii economice si observam, de asemenea, o reducere semnificativa a deficitului. Acesti doi factori reduc riscul pentru Romania. Si raspunsul meu este, da, cred ca perspectiva privind situatia din Romania este mai buna decat in unele state din zona euro care intampina dificultati", a spus Franks, intrebat daca situatia din Romania este mai buna decat in tari precum Portugalia, Irlanda, Ungaria sau Letonia.

Reprezentantul FMI a explicat ca prima de risc a Romaniei este mai scazuta decat in aceste state, intrucat Romania a luat deja "masuri semnificative" pentru a iesi din criza.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
perspective,
FMI,
Romania,
deficit,
riscuri
/actualitate/franks-perspectivele-romaniei-sunt-mai-bune-decat-cele-ale-unor-state-din-zona-euro-7752037
7752037
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.