Franks, după demisia lui Boc: Acordul cu România va continua

Postat la 06 februarie 2012 50 afişări

Fondul Monetar Internaţional (FMI) se aşteaptă ca acordul cu România să continue după demisia premierului Emil Boc, a delcarat luni pentru Reuters şeful misiunii FMI în România, Jeffrey Franks.

"Nu văd niciun motiv pentru care acest eveniment ar avea vreun impact asupra acordului. Ne aşteptăm ca acordul să continue", a afirmat Franks. Reprezentanţii FMI, Comisiei Europene şi Băncii Mondiale au încheiat duminică cea de-a patra misiune de evaluare a acordului preventiv cu România şi au recomandat eliberarea unei noi tranşe, de aproximativ 500 milioane euro. Franks a afirmat duminică, la conferinţa de presă de la sfârşitul misiunii, că se aşteaptă ca orice nou guvern, înainte sau după alegeri, va continua să aplice reformele convenite în cadrul acordului cu insituţiile financiare internaţionale.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
franks,
demisie,
boc,
acord
/actualitate/franks-dupa-demisia-lui-boc-acordul-cu-romania-va-continua-9210609
9210609
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.