Francezii ne-au trimis un nou lot de „francezi“, spre ingrijorarea Uniunii Europene

Postat la 27 august 2010 15 afişări

Comisia Europeana are "o anumita ingrijorare", Grupul socialistilor europeni cere "condamnarea" Frantei in Parlamentul European, fosti premieri ai Frantei se delimiteaza de actuala politica a Guvernului Fillon, dar autoritatile de la Bucuresti si Sofia nu gasesc nimic de reprosat Parisului.

Un alt "val" de tigani din Romania expulzati din Franta - 154 cu o cursa de la Paris si 130 cu o cursa de la Lyon - a sosit, joi, pe Aeroportul "Aurel Vlaicu" (Baneasa) din Bucuresti, in conditiile in care criticile legate de masurile luate de presedintele francez Nicolas Sarkozy s-au accentuat. Din interiorul clasei politice franceze, ba chiar si ale formatiunii aflate la putere (Uniunea pentru o Miscare Populara - UMP), din randurile Grupului socialistilor europeni, ale Comisiei Europene (CE) si al unor ONG-uri europene - toata lumea "condamna" Franta. Numai la Bucuresti si Sofia, aceste critici par fara ecou, iar autoritatile romane anunta un "demers comun" cu cele franceze.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
Franta,
imigranti,
rromi,
expulzare,
Sarkozy,
UE
/actualitate/francezii-ne-au-trimis-un-nou-lot-de-francezi-spre-ingrijorarea-uniunii-europene-7045549
7045549
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.