Fostul şef ANAF, Sorin Blejnar, a fost reţinut pentru trafic de influenţă

Postat la 07 noiembrie 2016 118 afişări

Fostul şef ANAF, Sorin Blejnar, a fost reţinut pentru trafic de influenţă

Fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF.) , Sorin Blejnar, a fost reţinut, luni, pentru trafic de influenţă, potrivit DNA.

Procurorii anticorupţie îl acuză pe Sorin Blejnar că, în cursul anului 2011, a acceptat din partea unui afacerist promisiunea unui procentaj de 20% din valoarea unor contracte ce urmau a fi încheiate la nivelul ANAF.

Banii respectivi urmau să-i fie remişi lui Blejnar în schimbul exercitării influenţei asupra unor subalterni, pentru ca aceşti să gestioneze procedurile de atribuire a contractelor respective astfel încât aceste contracte să fie obţinute de firma omului de afaceri.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.