Fostul şef al Biroului FMI din Grecia a organizat la plecare o petrecere "sălbatică"

Postat la 16 septembrie 2013 50 afişări

Fostul şef al Biroului FMI din Grecia, Bob Traa, înlocuit la începutul lunii septembrie, a organizat o petrecere "sălbatică" cu ocazia plecării de la post, cu "alcool din abundenţă", la reşedinţa sa din Filothei, un cartier de vile din nordul Atenei, potrivit presei elene.

Fostul şef al Biroului FMI din Grecia a organizat la plecare o petrecere "sălbatică"

 Vecinii lui Traa au chemat Poliţia din cauza zgomotului, atât de puternic încât evenimentul aducea mai degrabă cu o petrecere studenţească.

Traa a organizat o petrecere "sălbatică", cu "alcool din abundenţă" la reşedinţa sa, ţinând treaz tot cartierul, scrie portalul GreekReporter, citând cotidianul elen Proto Thema.

Petrecerea a început pe la ora 22:00, iar printre invitaţi s-au aflat inclusiv ministrul de Finnaţe, Yannis Stournaras, şi reprezentanţi ai băncilor elene.

Unii vecini au afirmat că au încercat să se plângă direct ocupanţilor vilei în legătură cu zgomotul, dar au fost opriţi de agenţi de securitate care le-au spus să sune la Poliţie dacă sunt nemulţumiţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fostul-sef-al-biroului-fmi-din-grecia-a-organizat-la-plecare-o-petrecere-salbatica-11340339
11340339
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.