Fostul şef al Aviva a fost recrutat de austriecii de la Ergo pe poziţia de CEO

Autor: Ciprian Botea Postat la 17 aprilie 2013 48 afişări

Mihai Popescu, fostul director general al subsidiarei locale a grupului britanic Aviva, a fost recrutat de asigurătorul austriac Ergo pentru a conduce compania din România a grupului.

Fostul şef al Aviva a fost recrutat de austriecii de la Ergo pe poziţia de CEO

Mihai Popescu, fostul director general al subsidiarei locale a grupului britanic Aviva, a fost recrutat de asigurătorul austriac Ergo pentru a conduce compania din România a grupului. Popescu, 42 ani, a condus timp de doi ani compania Aviva Asigurări de Viaţă, care a fost cumpărată anul trecut de grupul american MetLife la pachet cu subsidiarele Aviva din Cehia şi Ungaria, după ce britanicii au decis să se retragă de pe aceste pieţe. El a fost anterior director de marketing al Alico (actuala Metropolitan Life), companie deţinută tot de MetLife. Popescu, care este absolvent al Universităţii Tehnice Bucureşti, a mai lucrat timp de trei pentru Citibank. Ergo Asigurări este o companie de talie mică pe piaţa asigurărilor de viaţă, cu prime subscrise de 17 milioane de lei (3,8 mil. euro) anul trecut. Austriecii au intrat pe piaţa românească în 2010 şi îşi vând produsele de asigurare prin reţeaua de sucursale a UniCredit Ţiriac Bank. 

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mihai Popescu,
Aviva,
recrutat,
Ergo,
CEO
/actualitate/fostul-sef-al-aviva-a-fost-recrutat-de-austriecii-de-la-ergo-pe-pozitia-de-ceo-10756320
10756320
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.