Fostul secretar de Stat american Colin Powell neagă o relaţie cu Corina Creţu, după ce un hacker a publicat e-mailuri personale - presă

Postat la 02 august 2013 47 afişări

Fostul secretar de Stat american Colin Powell a fost nevoit să ofere clarificări despre relaţia sa cu Corina Creţu, după ce un hacker a postat un link spre o corespondenţă prin e-mail între cei doi pe pagina sa de Facebook, insistând că nu i-a fost necredincios soţiei sale, Alma, scrie presa.

Fostul secretar de Stat american Colin Powell neagă o relaţie cu Corina Creţu, după ce un hacker a publicat e-mailuri personale - presă

 Potrivit mai multor publicaţii, între care The Daily Mail, Huffington Post, New York Daily News şi postului american de televiziune Fox News, fostul general a răspuns joi unor întrebări din partea site-ului The Smoking Gun.com, afirmând că nu şi-a înşelat soţia - cu care este căsătorit de aproximativ 50 de ani - cu Creţu, în prezent europarlamentar PSD, după ce e-mailuri "de natură foarte personală" au fost făcute publice.

Powell, în vârstă de 76 de ani, a fost nevoit să ofere clarificări despre realaţia sa cu Creţu, în vârstă de 46 de ani, după ce un hacker cunoscut ca "Guccifer" a postat pe pagina sa de Facebook un link către o corespondenţă prin e-mail între cei doi.

"Un trădător al patriei", a scris hackerul pe wall-ul lui Powell pe Facebook, ataşând un link spre un drive Google cu e-mailuri primite de Powell de la Creţu în perioada 2010-2011, prin contul său pe AOL.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fostul-secretar-de-stat-american-colin-powell-neaga-o-relatie-cu-corina-cretu-dupa-ce-un-hacker-a-publicat-e-mailuri-personale-presa-11196872
11196872
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.