Fostul procuror general Botoş, despre cazul Hayssam: Mă bucur că instituţiile şi-au făcut datoria şi se reintră în legalitate

Postat la 19 iulie 2013 36 afişări

Fostul procuror general al României Ilie Botoş, care a părăsit funcţia după plecarea din România a lui Omar Hayssam, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, comentând aducerea în ţară a acestuia, că se bucură că instituţiile statului şi-au făcut datoria şi că se reintră în legalitate.

Fostul procuror general Botoş, despre cazul Hayssam: Mă bucur că instituţiile şi-au făcut datoria şi se reintră în legalitate

 "Mă bucur că instituţiile statului şi-au făcut datoria şi că se reintră în legalitate. Alt comentariu nu am de făcut", a spus Botoş.

Omar Hayssam a fost predat Poliţiei Române, vineri dimineaţă, a anunţat purtătorul de cuvânt al şefului statului, Bogdan Oprea, precizând ulterior că acesta se află în arestul Poliţiei, fiind predat poliţiştilor la ora 6.40.

"Omar Hayssam se află în custodia Poliţiei Române. Acesta a fost introdus într-un Centru de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Române pe baza celor trei mandate de executare a pedepsei cu închisoare emise pe numele său", se arată, de asemenea, într-un comunicat de presă al IGPR.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fostul-procuror-general-botos-despre-cazul-hayssam-ma-bucur-ca-institutiile-si-au-facut-datoria-si-se-reintra-in-legalitate-11132483
11132483
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.