Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi a murit

Autor: Laura Buciu Postat la 12 iunie 2023 68 afişări

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, în vârstă de 86 de ani, a murit, luni, la San Raffaele. Preşedintele Forza Italia era spitalizat de vineri pentru investigaţii medicale.

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi a murit

Fostul premier a fost vizitat luni la spital de fratele său, Paolo, şi fiii săi, scrie Rai News.

Fostul prim-ministru italian a murit din cauza leucemiei mielomonocitare cronice pe care o suferea de mai mult timp, potrivit Marca.

Silvio Berlusconi avea 86 de ani şi a murit la spitalul San Rafaelle din Milano.

Politicianul şi omul de afaceri a fost internat vinerea trecută la secţia de terapie intensivă din cauza unei infecţii pulmonare.

Starea de sănătate a lui Berlusconi s-a deteriorat în ultimele luni, iar îngrijorarea a crescut în ultimele ore. Mai mulţi membri ai familiei sale s-au deplasat luni dimineaţă la centrul medical, după cum a relatat şi agenţia de presă AdnKronos.

Berlusconi, fondator al Forza Italia, a fost de mai multe ori şef de guvern, iar la ultimele alegeri revenise în funcţia aleasă de senator.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
berlusconi,
mort,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.