Fostul director al Fondului Proprietatea, care a castigat 500.000 euro: „Si eu am revolta mea. In SUA as fi castigat milioane”

Postat la 13 februarie 2010 7 afişări

Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a încasat 36.000 de euro ca presedinte al comisiei ce supravegheaza Fondul Proprietatea si 63.300 de euro ca membru al unor Consilii de Administratie. Pentru doar doua luni ca membru intr-un CA, ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a primit 6.000 de euro

Controversata Daniela Lulache, fostul director general al Fondului Proprietatea, care a recunoscut ca avea un salariu de peste 13.000 de euro pe luna, a iesit, ieri, la rampa pentru a explica de ce a primit o astfel de indemnizatie. "Inainte de a veni la Fond castigam mai mult de jumătate din ultima suma. N-am spus niciodata si nici nu regret decizia de a veni la Fondul Proprietatea. Este o decizie pe care am luat-o in cunostinta de cauza, proiectul este absolut superb, este o sansa ce nu iti apare in fiecare zi", a povestit Daniela Lulache.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fostul-director-al-fondului-proprietatea-care-a-castigat-500-000-euro-si-eu-am-revolta-mea-in-sua-as-fi-castigat-milioane-5509474
5509474
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.