Fosta gimnastă Sandra Izbaşa cere să i se retragă titlul de cetăţean de onoare al oraşului Buşteni: „Mă dezonorează”

Postat la 24 august 2021 830 afişări

Fosta gimnastă Sandra Izbaşa cere să i se retragă titlul de cetăţean de onoare al oraşului Buşteni: „Mă dezonorează”

Sandra Izbaşa vrea să i se retragă titlul de cetăţean de onoare al oraşului Buşteni. Fosta campioană olimpică primise distincţia în anul 2014. Izbaşa nu vrea să-i mai fie asociată imaginea cu tot felul de campanii electorale.

Fosta campioană olimpică la gimnastică Sandra Isbaşa a decis să renunţe la titlul de cetăţean de onoare al oraşului Buşteni, distincţie pe care o primise în anul 2014. Izbaşa a subliniat, printre altele, că nu vrea să-i mai fie asociată imaginea cu tot felul de campanii electorale.

„În atenţia domnului primar al Oraşului Buşteni, Corbu Mircea,

În calitatea de Cetăţean de Onoare al oraşului pe care îl conduceţi, calitate dobândită în anul 2014, în timpul mandatului fostului edil al Buşteniului, Emanoil Savin, vă fac cunoscută decizia mea de a renunţa la acest titlu din următoarele motive:

1. În spaţiul public au apărut declaraţii şi materiale de presă mincinoase care declarau faptul că am dobândit sau că urmează să dobândesc prin prisma calităţii de cetăţean de onoare, un teren cu suprafaţa de 500 MP pe raza localităţii, informaţie total neadevărată.

2. Unul dintre puţinele “beneficii” de care mă puteam “bucura” în aceşti 7 ani de zile era reprezentat de transportul public gratuit între localităţile Buşteni şi Azuga, “gest” pe care prefer să îl “donez” persoanelor care au nevoie cu adevărat de acest lucru.

3. Asocierea imaginii mele cu numeroase campanii electorale, nu mă reprezintă, întrucât nu am şi nu am avut niciodată niciun fel de apartenenţă sau implicare politică, indiferent de culoarea ei.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
busteni,
cetatean de onoare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.