Fortele lui Muammar Kadhafi bombardeaza imprejurimile orasului Zenten

Postat la 19 martie 2011 16 afişări

Fortele loaiale liderului libian Muammar Kadhafi avansau sambata catre Zenten si au bombardat zonele de la periferia acestui oras situat la sud-vest de Tripoli, aflat sub controlul opozitiei, determinand locuitorii sa fuga, a declarat un martor ocular.

Fortele pro-Kadhafi ataca de aici pozitii situate in sudul orasului. "Tancurile sunt la doi sau trei kilometri de centrul orasului", a povestit acest martor ocular, precizand ca "oamenii parasesc orasul in fuga".

"Au avansat in cursul noptii si au inceput sa atace si sa bombardeze cu tancuri si mitraliere" la mijlocul diminetii, continua el."Tirurile proveneau din sudul orasului. Am vazut circa zece tancuri, blindate usoare BMP si tancuri cu mitraliere grele", a adaugat martorul citat.Potrivit lui, in nordul orasului, alte trupe ale colonelului Kadhafi au tras cateva salve cu rachete Grad inspre Zenten (situat la 145 de kilometri sud-vest de Tripoli). Doua case au fost atinse si sase persoane au fost ranite, dintre care trei grav.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Muammar Kadhafi,
bombardeaza,
Zente
/actualitate/fortele-lui-muammar-kadhafi-bombardeaza-imprejurimile-orasului-zenten-8076972
8076972
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.