Formularul 600 se întoarce. Teodorovici: "Lumea să stea liniştită”

Postat la 13 februarie 2018 64 afişări

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a declarat, marţi, că, în privinţa Formularului 600, ”lumea trebuie să stea liniştită”, el precizând că MFP va definitiva în cursul acestei săptămâni mecanismul de comasare a celor cinci formulare, printre care şi Declaraţia 600, într-unul singur.

Formularul 600 se întoarce. Teodorovici: "Lumea să stea liniştită”

”Nu se amână. Rămâne cum s-a anunţat la nivelul Guvernului. Avem acea ordonanţă care a amânat termenul până la 15 aprilie, timp în care noi vom propune echipei guvernamentale un nou mecanism, astfel încât inclusiv cu actul normativ care să schimbe din punct de vedere legal acest lucru, act normativ care va fi aprobat probabil în prima parte a lunii martie, astfel încât nimeni să nu fie afectat nici de primul termen de plată şi nici de ceea ce mai urmează. Lumea să stea liniştită”, a declarat ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.