Formaţia Raven Eye, în deschiderea concertului pe care Slash îl va susţine la Bucureşti

Autor: Madalina Cerban Postat la 03 aprilie 2015 49 afişări

Formaţia britanică Raven Eye va cânta în deschiderea concertului pe care Slash îl va susţine, pe 28 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti, informează organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment.

Chitaristul american Slash va fi însoţit la Bucureşti de Myles Kennedy & The Conspirators.

Trioul britanic Raven Eye a fost înfiinţat anul trecut, când chitaristul rock şi blues Oli Brown, cunoscut mai ales pentru activitatea sa solo, şi-a unit forţele împreună cu basistul Aaron Spiers şi toboşarul Kev Hickman. De atunci, formaţia a pus la punct un EP care va fi lansat în luna aprilie. EP-ul conţine cinci piese şi se remarcă mai ales prin fuziunea între heavy şi hard rock.

Trupa Raven Eye îi va însoţi pe Slash, Myles şi The Conspirators de-a lungul călătoriei europene, incluzând oraşe precum Oslo, Viena, Geneva, Nisa şi Bucureşti.

Slash, unul dintre cei mai cunoscuţi chitarişti din istorie şi fost membru marcant al trupei Guns N'Roses, se întoarce în România după concertul susţinut în urmă cu peste doi ani. Inclus de mari reviste precum Time, Rolling Stone şi NME în topul creatorilor celor mai bune solo-uri şi riff-uri de chitară, având propriul său loc pe Rock'n'Roll Hall of Fame, chitaristul cu joben este un adevărat "must see" pentru iubitorii muzicii rock şi nu numai, potrivit Phoenix Entertainment.

Împreună cu Myles Kennedy şi cu The Conspirators, Slash face o echipă imbatabilă la capitolul show live şi oferă publicului nu doar un concert, ci o experienţă de neuitat.

Arenele Romane vor răsuna pe ritmurile unor piese care au marcat istoria muzicii rock, între care "Sweet Child O'Mine", "Paradise City", "Patience", "Civil War", dar şi ale unor piese noi care au fost la fel de bine primite de fani şi de critici, precum "Anastacia", "You're a Lie" şi multe altele.

La fel ca în 2013, concertul susţinut de Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators este prezentat de Phoenix Entertainment.

Biletele "în picioare" sunt limitate la 2.600 de bucăţi, din considerente de confort şi siguranţă, şi pot fi achiziţionate la preţul de 180 de lei. Numărul acestora nu va fi suplimentat. Locurile din tribună sunt disponibile la preţurile de 120 de lei, 200 de lei şi 300 de lei, în funcţie de sector. Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online, pe www.eventim.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RAVEN EYE,
CONCERT,
SLASH
/actualitate/formatia-raven-eye-in-deschiderea-concertului-pe-care-slash-il-va-sustine-la-bucuresti-14105571
14105571
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.