Fondurile Raiffeisen vor avea comision de retragere pentru investiţiile sub un an

Autor: Roxana Pricop Postat la 21 februarie 2013 51 afişări

Societatea Raiffeisen Asset Management (RAM), al doilea cel mai mare manager de fonduri mutuale din România, cu active în gestiune de 3,7 miliarde de lei, a introdus comisioane pentru răscumpărările făcute de investitori mai devreme de un an de zile.

Societatea Raiffeisen Asset Management (RAM), al doilea cel mai mare manager de fonduri mutuale din România, cu active în gestiune de 3,7 miliarde de lei, a introdus comisioane pentru răscumpărările făcute de investitori mai devreme de un an de zile. Mai exact, pentru fondurile cu un profil de risc mai ridicat, precum Raiffeisen Prosper, Raiffeisen Benefit, Raiffeisen Confort şi Raiffeisen Confort 2, managerul percepe un comision negociabil de maxim 3% din valoarea unităţilor de fond răscumpărate dacă investitorul se retrage din fond mai devreme de 365 de zile. Pentru o investiţie egală sau mai mare de 365 de zile, managerul nu percepe comision de răscumpărare. În cazul fondurilor cu risc scăzut, cum sunt fondurile Ron Plus şi Euro Plus comisionul de răscumpărare este negociabil de maxim 1% din valoarea unităţilor de fond retrase dacă investiţia are o durată de sub 365 de zile. 

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
raiffeisen,
fonduri,
investitii,
bursa
/actualitate/fondurile-raiffeisen-vor-avea-comision-de-retragere-pentru-investitiile-sub-un-an-10580293
10580293
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.