Fondatorul unei firme de tranzacţii cu Bitcoin din Cluj a fost reţinut. SUA cere extrădarea

Postat la 13 decembrie 2018 194 afişări

Directorul unei firme de tranzacţii cu bitcoin din Cluj Napoca a fost reţinut la cererea procurorilor din Statele Unite, care îi solicită extrădarea pentru a fi judecat peste Ocean. Vlad Nistor, fondator şi director CoinFlux, este suspectat de înşelăciune, fraude informatice şi spălare de bani şi a fost plasat sub control judiciar timp de 30 de zile.

Fondatorul unei firme de tranzacţii cu Bitcoin din Cluj a fost reţinut. SUA cere extrădarea

Nistor a fost plasat sub control judiciar de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti şi nu are voie să părăsească municipiul Cluj-Napoca fără încuviinţare.

 

Curtea de Apel Bucureşti au respins solicitarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj de arestare preventivă a lui Vlad Călin Nistor şi u dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile, până pe 10 ianuarie 2019 inclusiv. Pe durata controlului judiciar, bărbatul trebuie să se prezinte în faţa organelor judiciare ori de câte ori este chemat, trebuie să informeze imediat autorităţile dacă îşi schimbă locuinţa şi trebuie să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cluj,
extradare,
tranzactii,
firme,
fondator,
retinere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.