FOCA si Mo. Povestea serialului RObotzi

Postat la 14 aprilie 2011 185 afişări

Un nou episod cu robotii FOCA si Mo e asteptat saptamanal de mii de romani. Despre FOCA si Mo se vorbeste la serviciu, pe mediile sociale, la intalnirile cu prietenii, unde nu e exclus ca cineva sa-ti tranteasca o replica din filosofia de viata a lui Mo: "Eu nu beau ca-s suparat, eu beau ca-s altii fericiti".

FOCA si Mo - fenomen national

Robotii FOCA si Mo au devenit un adevarat fenomen social. gandul va invita sa-i cunoasteti pe creatorii lor. Mo, un robot burtos si ruginit de la prea mult alcool, si FOCA, prietenul lui intelectual fabricat din aluminiu, s-au nascut in urma cu vreo 3 luni si de atunci au cucerit internetul. Numai luna trecuta, peste un milion de vizitatori unici au vazut episoadele in care cei FOCA si Mo dezbat de la problema tatuajelor la starea prieteniei lor. gandul va prezinta povestea din spatele creatiei serialului de animatie RObotzi, care a ajuns acum la episodul al 12-lea si care a atras atentia gigantului Adobe. Compania de software i-a invitat saptamana trecuta pe creatori la o conferinta, la Bucuresti, pentru a povesti cum s-au nascut RObotzii FOCA si Mo.

Cititi mai multe despre FOCA si Mo si povestea serialului RObotzi pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
robotzi,
internet,
foca,
mo,
Adobe
/actualitate/foca-si-mo-povestea-serialului-robotzi-8158554
8158554
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.