FM Logistic investeşte în extinderea sediului central din Phalsbourg

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 05 februarie 2013 31 afişări

Sediul central al FM Logistic din Phalsbourg va fi extins cu o construcţie eficientă din punct de vedere energetic, de 2000 mp şi va ajunge la o suprafaţă totală de 6000 mp. Noua construcţie a început la mijlocul lunii ianuarie şi va fi finalizată în martie 2014.

Decizia de extindere are la bază mai multe motice. Pe de o parte, strategia grupului pentru următorii zece ani este de a ajunge la cifra de afaceri de 2 miliarde de euro prin consolidarea activităţii de bază a companiei şi dezvoltarea altor activităţi noi.

FM Logistic este unul dintre cei mai importanţi actori logistici din sectorul FMCG - bunuri alimentare şi non-alimentare, retail, IT, mărfuri generale şi auto şi oferă soluţii logistice pentru optimizarea operatiunilor din cadrul lanţului logistic, de la depozitare şi distribuţie până la co-packing/ co-manufacturing şi vămuire/ Supply Chain Management.

Grupul FM Logistic are 14 177 de angajaţi, o cifră de afaceri de 807 milioane de euro şi 2,4 milioane de mp suprafata de stocare in toata lumea. Ponderea activitatii de depozitare in cifra de afaceri este de 57%, transportul ocupa 29%, 11% este generat de co-packing si co-manufacturing, restul de 3% revenind activitatii vamale si gestiunii lantului de distributie.

În fiecare an compania asambleaza 900 de produse, realizeaza 500 de milioane de colete si 1,3 milioane de livrari.În România, compania a înregistrat anul fiscal încheiat la 31 martie o cifră de afaceri de 24 de milioane de euro, în creştere cu 20% faţă de perioada anterioară.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FM Logistic,
sediul,
Phalsbourg,
extindere
/actualitate/fm-logistic-investeste-in-extinderea-sediului-central-din-phalsbourg-10543285
10543285
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.