Fluxul de numerar, esenţial în retail. Andreea Pîrvu, CFO Flanco: „Este ca şi cum ai avea pe mâna circulaţia sanguină a unui organism."

Autor: Andra Stroe Postat la 18 iunie 2020 139 afişări

Fluxul de numerar, esenţial în retail. Andreea Pîrvu, CFO Flanco: „Este ca şi cum ai avea pe mâna circulaţia sanguină a unui organism."

„În retail, asigurarea fluxurilor de numerar este esenţială, este ca şi cum ai avea pe mâna circulaţia sanguină a unui organism. Când eşti CFO, trebuie să găseşti echilibrul şi resursele financiare care să-ţi permită să susţii o viziune de creştere. Din această direcţie au venit cele mai mari provocări profesionale în fiecare an, iar anul 2019 nu a fost cu nimic diferit. În plus, în ultima vreme integrarea proceselor automatizate, la nivel de management financiar, şi a soluţiilor create special pentru noi a fost şi o mare provocare, şi o mare realizare”, îşi descrie Andreea Pîrvu, CFO Flanco, activitatea.

Pentru anul în curs ea spune că obiectivul său poate fi descris într-un cuvânt: eficientizare. În opinia CFO-ului Flanco, femeile sunt mult mai aplecate asupra detaliilor şi deşi uneori acestea „chiar fac diferenţa”, alteori tocmai această particularitate le face să se consume prea mult pentru lucruri care pot fi, de fapt, minore, şi le pot distrage atenţia de la obiectivul principal sau de la strategia pe care o au de urmat. „Personal consider că cele mai potrivite echipe de management sunt cele mixte întrucât viziunile şi modurile de abordare diferite, aplicate într-un mod constructiv şi profesionist pot atrage rezultate extraordinare.”

Andreea Pîrvu crede că echilibrul dintre viaţa personală şi cea profesională este o realitate. „De curând am devenit mămică. Este cel mai minunat lucru care se poate întâmpla într-o familie. Pe mine m-a ajutat enorm de mult pe toate planurile.

Din perspectivă profesională, am fost nevoită să restructurez şi să eficientizez la locul de muncă absolut fiecare activitate pentru a câştiga timp pentru viaţa personală.” Ea adaugă, ca sfat pentru tinerele aflate la început de drum, că totul este posibil şi atât timp cât visul, scopul sau obiectivul sunt realiste şi realizabile, pot fi atinse. 

Profilul Andreeei Pîrvu, CFO Flanco, a fost inclus recent în anuarul 105 Cele mai puternice femei din business, realizat de Business MAGAZIN.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.