Flutur, către Ponta: Lucrările la centura Sucevei nu se pot termina cu cinci muncitori şi-o roabă

Postat la 07 iunie 2013 46 afişări

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, i-a cerut premierului Victor Ponta lămuriri privind lucrările pentru finalizarea rutei ocolitoare a municipiului Suceava, menţionând că cei cinci muncitori şi o roabă nu pot termina lucrarea în octombrie, conform termenului asumat de Guvern.

Flutur, către Ponta: Lucrările la centura Sucevei nu se pot termina cu cinci muncitori şi-o roabă

 Flutur a anunţat joi că pe lângă demersurile făcute pentru finalizarea investiţiei, care ar fi trebuit să fie funcţională la sfârşitul anului trecut, a cerut, printr-o interpelare, premierului Victor Ponta şi ministrului Dan Şova, să precizeze care este graficul de lucrări şi care sunt fondurile alocate, arătând că o parte din lucrări au început să se deterioreze, iar pe fondul dezorganizării instalate în zonă a avut un accident mortal din cauză că intersecţia cu DN 17 este prost semnalizată.

În răspunsul său, ministrul Dan Şova arată că fondurile alocate pentru această investiţie sunt de 75,2 milioane de lei, iar în condiţiile suspendării lucrărilor în iarna 2012-2013, estimarea pentru finalizarea lucrărilor este 5 octombrie 2013. Şova menţionează că problema deteriorării semnalizării la intersecţia cu DN 17 a apărut ca urmare a suspendării lucrărilor şi a fost remediată.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/flutur-catre-ponta-lucrarile-la-centura-sucevei-nu-se-pot-termina-cu-cinci-muncitori-si-o-roaba-10938251
10938251
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.