Floyd Mayweather a plătit 3,5 milioane de dolari pentru o maşină

Postat la 28 octombrie 2015 185 afişări

Floyd Mayweather a plătit 3,5 milioane de dolari pentru o maşină

Cu venituri estimate la 300 de milioane de dolari obţinute în ultimul an, Floyd Mayweather se află pe primul loc clasamentul celor mai bine celebrităţi din lume.

Mayweather are o colecţie impresionantă de maşini, printre care  două Bugatti Veyrons, un Bugatti Grand Sport, două Ferrari 458 Spiders, un Lamborghini Aventador, un Porsche 911 Turbo S, şi un Ferrari 599 GTB Fiorano. Însă pugilistul a hotărât că mai are nevoie de încă un bolid, aşa că a achiziţionat un Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse cu nu mai puţin de 3,5 milioane de dolari.

Floyd Mayweather şi-a încheiat cariera cu un scor impresionant de 49-0. El a menţionat că este hotărât să nu mai boxeze: "Trebuie să ştii când să te opreşti. Cred că acum este pentru mine momentul să mă opresc. Am aproape 40 de ani. Sunt în acest sport de 19 ani. Am doborât toate recordurile. Nu mai am nimic de demonstrat".

Mayweather a menţionat că a câştigat de-a lungul carierei 700 de milioane de dolari şi a făcut investiţii foarte bune, astfel că este pregătit pentru retragere.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/floyd-mayweather-a-platit-3-5-milioane-de-dolari-pentru-o-masina-14865121
14865121
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.