Florin Călinescu: „Dl. Manda zice ca in anumite situatii, protestatarii pot fi hidratati cu tunuri cu apa. Ca in Germania. Ca asa e in democratie"

Postat la 12 martie 2018 154 afişări

Sâmbătă a fost congres mare la PSD. Preşedintele Comisiei de numărare a voturilor Claudiu Manda a declarat că dacă ar fi fost în Germania, cei care protestează în faţa locaţiei în care se desfăşoară Congresul PSD ar fi fost îndepărtaţi tunuri de apă.

Florin Călinescu: „Dl. Manda zice ca in anumite situatii, protestatarii pot fi hidratati cu tunuri cu apa. Ca in Germania. Ca asa e in democratie"

Pe Facebook, Florin Călinescu a scris: „Dl. Manda a devenit celebru ca fiind barbatul Olgutei.

Omul zice ca in anumite situatii, protestatarii pot fi hidratati cu tunuri cu apa. Ca in Germania. Ca asa e in democratie.

Ok.Stimabile, vorbiti cu partidul, sa ne faca o democratie si un nivel de trai ca acolo si p-orma da-i cu tunul…

Claudiu Manda, citat de Mediafax: „În Germania s-a întâmplat aşa, au fost alegeri într-o sală, aşa cum prevedea legea, afară cei care au huiduit au fost luaţi cu jeturi de apă. Nu am făcut o sugestie, am spus că aşa este în Germania, unde este democraţie. Au libertatea să protesteze, dar într-un cadru legal”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.