Fiul neascultător al celei mai puternice familii de bancheri din istorie

Postat la 15 noiembrie 2013 7654 afişări

Tatăl lui este „Sir“, iar numele lui de familie este sinonim cu puterea şi bogăţia. Fără îndoială, David de Rothschild a ales o viaţă aventuroasă, departe de afacerile familiei sale.

Fiul neascultător al celei mai puternice familii de bancheri din istorie

O senzaţie ciudată de ameţeală îl invadează pe interlocutor atunci când îl cunoaşte pe David Mayer de Rothschild (născut la Londra, în 1978). Nu doar pentru că acesta din urmă e membru (ramura britanică) al celei mai puternice şi celebre familii de bancheri din istorie. Nici pentru că tatăl lui, Evelyn de Rothschild, este un guru financiar respectat pe plan internaţional şi care până de curând trasa direcţia City-ului londonez. Nici pentru că a fost numit „Young Global Leader“ de către Forumul Economic Mondial şi „Emerging Explorer“ de revista National Geographic. Şi cu atât mai puţin ştiind că acest bărbat de 30 de ani a fost la vremea lui cel mai tânăr britanic care a traversat Antarctida.

Este mai ales din cauză că acest aventurier, filantrop, atipic Rothschild, cu ochii săi albaştri, cu jumătatea lui de coamă, cu barba neîngrijită şi cu ai săi 190 de centimetri înălţime este atrăgător. Foarte atrăgător. Pare ieşit dintr-o versiune contemporană a lui „Jesus Christ Superstar“. David este conştient de acest lucru. Şi te priveşte cu siguranţă. Aceea de a şti că este unul dintre cei mai râvniţi burlaci din lume. Acesta este titlul pe care i l-au atribuit, în 2003, colegii de la revista Tatler. De atunci, i s-au tot pus în seamă poveşti romanţate cu actriţe precum Cameron Diaz sau modele ca Annabel Horsey, dar, în realitate, nimeni nu ştie cu cine iese sau intră...

Citiţi mai multe despre povestea tânărului aici

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bancheri,
familii,
istorie,
afaceri,
viata,
financiar
/actualitate/fiul-neascultator-al-celei-mai-puternice-familii-de-bancheri-din-istorie-11690314
11690314
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.