Fiul lui Miron Cozma, condamnat la închisoare cu suspendare pentru că a condus băut şi a refuzat testarea

Postat la 24 septembrie 2013 35 afişări

Dan Cozma, fiul fostului lider al minerilor Miron Cozma, a fost condamnat de Judecătoria Petroşani la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare, după ce în urmă cu câteva luni a fost prins băut la volan şi a refuzat recoltarea de probe biologice.

Fiul lui Miron Cozma, condamnat la închisoare cu suspendare pentru că a condus băut şi a refuzat testarea

 Prima instanţă, respectiv Judecătoria Petroşani, l-a găsit vinovat pe Dan Cozma, pe care l-a condamnat la închisoare cu suspendare.

Potrivit portalului Judecătoriei Petroşani, Dan Cozma a primit un an şi patru luni de închisoare cu suspendare, cu o perioadă de încercare de trei ani şi patru luni.

Decizia instanţei nu este definitivă, iar Cozma are zece zile la dispoziţie pentru a face recurs.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fiul-lui-miron-cozma-condamnat-la-inchisoare-cu-suspendare-pentru-ca-a-condus-baut-si-a-refuzat-testarea-11384967
11384967
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.