Fiscul ii pune pe miliardari sa depuna "declaratii de bogatie" din 2011

Postat la 30 septembrie 2010 16 afişări

Incepand cu 2011, romanii bogati a caror avere creste cu cel putin 50 de mii de euro intr-un an vor fi obligati sa depuna o declaratie de patrimoniu, a declarat directorul Directiei de Control din ANAF, Marian Morcoasa.

Daca dividendele declarate de firma contribuabilului nu se "potrivesc" cu declaratia de patrimoniu, atunci averea nedeclarata va fi impozitata cu 16%. Pe lista Fiscului sunt deja circa 200 de patroni cu averi impresionante, ale caror companii au declarat pierderi ani la rand.

Inspectorii fiscali, care se vor ocupa de romanii bogati, vor face parte dintr-o structura noua in ANAF, in subordinea Directiei de Mari Contribuabili, si vor fi scoliti, incepand cu luna octombrie, de specialisti din UE.

Detalii pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fisc,
impozite,
patrimoniu,
bogati,
avere,
ANAF,
dividende
/actualitate/fiscul-ii-pune-pe-miliardari-sa-depuna-declaratii-de-bogatie-din-2011-7433594
7433594
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.