Firmele inovative au înregistrat creşteri de afaceri şi capitaluri de la începerea crizei

Postat la 06 decembrie 2012 51 afişări

Firmele inovative au înregistrat creşteri de afaceri şi capitaluri de la începerea crizei, valoarea adăugată brută în cazul lor majorându-se cu 24% în intervalul 2008-2011, în timp ce la nivelul întregii industrii a stagnat, potrivit unui studiu realizat de Comisia Naţională de Prognoză.

Companiile inovative şi-a majorat ponderea capitalurilor proprii în perioada 2008-2011 în totalul capitalurilor proprii din industrie de la 22,2% la 24,5%, iar ponderea salariaţilor angajaţi de acest tip de firme în totalul personalului din industrie a avansat de la 22,3% la 24,9%, fără afectarea productivităţii muncii sau a profitabilităţii activităţilor desfăşurate, arată studiul "Noi direcţii de politică industrială şi modificările structurale necesare", prezentat miercuri într-o conferinţă de presă.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
firme inovative,
capitaluri,
criza
/actualitate/firmele-inovative-au-inregistrat-cresteri-de-afaceri-si-capitaluri-de-la-inceperea-crizei-10374318
10374318
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.