Firma care il supravegheaza pe Dominique Strauss-Kahn l-a monitorizat si pe Bernard Madoff

Postat la 25 mai 2011 13 afişări

Firma care il supravegheaza la domiciliu pe Dominique Strauss-Kahn s-a ocupat si de monitorizarea escrocului Bernard Madoff in 2008, informeaza ziarul Le Figaro.

Justitia americana nu ar fi acceptat sa incredinteze monitorizarea lui Dominique Strauss-Kahn oricarei firme de securitate. Pentru aceasta misiune a fost recomandata firma privata Stroz Friedberg, specializata in combaterea infractionalitatii cibernetice. In 2008, aceeasi firma l-a monitorizat pe Bernard Madoff, inainte ca acesta sa fie condamnat la 150 de ani de detentie pentru o frauda financiara uriasa. Infiintata in 2000, firma Stroz Friedberg, care are 11 filiale in Statele Unite, este lider mondial in combaterea activitatilor de infractionalitate informatica. Compania de securitate este condusa de Edward Stroz, un fost agent FBI, si de Eric Friedberg, un fost asistent al procurorului din New York, incepand din ce in ce mai mult sa supravegheze si persoane consemnate la domiciliu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/firma-care-il-supravegheaza-pe-dominique-strauss-kahn-l-a-monitorizat-si-pe-bernard-madoff-8285293
8285293
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.