Firefox devine cel mai utilizat browser din Romania

Postat la 04 ianuarie 2011 16 afişări

Firefox a devenit cel mai utilizat browser din Europa la sfarsitul anului trecut, detranond pentru prima data Internet Explorer, al gigantului Microsoft, potrivit datelor de pe site-ul StatCounter.com. Astfel, in luna decembrie Firefox a avut o cota de piata de 38,1% in Europa, in timp ce Internet Explorer numai 37,5%. Google Chrome a crescut la 14,6%.

Este pentru prima data cand Internet Explorer pierde primul loc pe o piata mare precum cea europeana, noteaza Reuters. "Acest lucru s-a intamplat doarece Google Chrome fura din cota de piata a Internet Explorer in timp ce Firefox isi mentine pozitia", a declarat Aodhan Cullen, CEO al StatCouner.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Firefox,
browser,
Internet Explorer
/actualitate/firefox-devine-cel-mai-utilizat-browser-din-romania-7862043
7862043
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.