Firefox 4, descarcat de 7 milioane de utilizatori intr-o singura zi

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 23 martie 2011 35 afişări

Peste sapte milioane de utilizatori din toata lumea au descarcat pana acum noua versiune a browserului Firefox, lansata ieri, potrivit datelor disponibile pe paginile companiei producatoare Mozilla.

Pe site-ul companiei exista o harta unde se poate vedea in timp real de cate ori este descarcat Firefox 4 si unde anume in lume. Cifra pare spectaculoasa, insa nivelul de adoptie este mai lent decat in cazul versiunii precedente, scrie BBC News.

Firefox este al doilea cel mai folosit browser de internet din lume, cu o cota de 21% din piata mondiala, dupa Internet Explorer al Microsoft, cu o cota de 56%. In competitie se afla si browserul Chrome al Google, care a ajuns intr-un an de la o cota de 1% din piata la 10% in acest inceput de an.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Firefox 4,
utilizatori,
descarcare
/actualitate/firefox-4-descarcat-de-7-milioane-de-utilizatori-intr-o-singura-zi-8090098
8090098
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.