Firea îl acuză pe fostul ministru Vlad Voiculescu de dezinformare în cazul unei fetiţe bolnave grav: Ne vom vedea în instanţă

Postat la 17 aprilie 2018 59 afişări

Gabriela Firea a declarat, marţi, că îl va chema în instanţă pe fostul ministrul al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, după ce acesta i-a transmis pe Facebook că ar trebui „să intre în pământ de ruşine” pentru cazul unei fetiţe bolnave grav, care nu a beneficiat de transplant pulmonar.

Firea îl acuză pe fostul ministru Vlad Voiculescu de dezinformare în cazul unei fetiţe bolnave grav: Ne vom vedea în instanţă

„Ca să se realizeze o operaţie de transplant, fie că este renal, pulmonar sau de altă natură, trebuie să fie îndeplinte câteva condiţii. În primul rând, să existe organul donat. Am observat că este o campanie negativă dusă în mass-media de un fost ministru al Sănătăţii (n.r. – Vlad Voiculescu), care are bussines în domeniul sănătăţii. Eu nu pot să-i urez succes pentru că îşi face campanie electorală pe sănătatea românilor şi se joacă cu informaţii neadevărate pe care le exprimă în spaţiul public, şi, din nefericire, ele sunt preluate”, a declarat, marţi, primarul general.

Edilul a mai precizat că îl va chema în instanţă pe Vlad Voiculescu.

„Noi nu facem decât să investim într-un spital, nu facem rândul organelor la transplant şi nu realizăm noi operaţiile. Nu a existat organul care să fie donat. Fostul ministru al Sănătăţii făcea acuzaţii nefondate şi încă o dată îi transmit că ne vom vedea în instanţă, pentru că nu se poate juca la nesfârşit, de dragul unei cariere politice construite pe minciună”, a mai precizat Gabriela Firea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.